Rólunk...

Cégünk megalakulását sok éves várakozás, tervezgetés előzte meg.

Szeretjük a minőségi konyhát,alapvetően sütős-főzős család vagyunk.Szeretnénk szélesebb körökben is megismertetni termékeinket,amelyeket előbb a családi konyhában készítettünk.

A  gyerekek, barátok, biztatására elindítottuk a házi készítésű desszert,és sütemény műhelyünket.

Nagy élvezettel csináljuk,igazán izgalmas új ízeket, technikákat felfedezni a csokoládé világában.Itt főként a Csokikrém megalkotására gondolok,amit  pohár desszertként hozunk az édességet kedvelők részére.

Mind emellett a kedvenc házi süteményeimet is rendelhetik azok, akik a tiszta házi süteményekre vágynak.Hozzáadott adalékok, állományjavítók nélkül, amiket  családi hagyomány útján készítek, és viszem tovább, immár szélesebb körben.Ezzel örömöt okozhatok másoknak is,akik a házi ízekre vágynak!

Teljesen elragadott magával ez a tevékenység, amikor készítem a csokikrémeket.Egyszerűen nincsenek gondolataim, csak én és a csoki…no meg a süti

Amikor ettük az általam készített különböző ízű poharas csokikrémeket, mindig azt éreztem én, és a családom is, hogy ez a krém, egyszerűen boldoggá tesz ….és arra a néhány percre csak félre szeretnék vonulni a csokikrémmel, ami csak az enyém!

Az egyedülállóan krémes, selymesen lágy Csokikrémnek  neve így lett HAPPY CUP.

Igazán szeretem azt az érzést, amikor leülök csendben, és megeszem a napi csokikrémemet, mikor melyik ízt kívánom éppen.

Érzem ahogy energetizál, jó kedvre derít!

Nem fognak csalódni ebben a termékben!

Kiválóan alkalmas arra is hogy elvigyük magunkkal a munkahelyre, kirándulásra, hiszen zárt dobozban van.Ha nem szeretnénk megenni azonnal, akkor későbbre is el lehet tenni…

Kíváló egy csajos dumcsizós estéhez, babazsúrhoz,vagy egy jó meccs nézéshez a finom bor mellé,hiszen a férfiak is szeretik a csokikat, süteményeket.

A 60 g-os kiszerelés épp az az adag, amit kellemesnek érzünk az elfogyasztásával.

Minőségi Belga csokoládékból készítem,  gondos odafigyeléssel, és nagy hangsúlyt fektetek a tisztaságra, higiéniára!

Egy kedves példa:

A közelmúltban egy méhészettel foglalkozó család, születésnapra volt hivatalos, és az ünnepeltnek, a saját mézes csuprukba kérték a Narancsos-ét csokikrémet.

A hölgy elhozta hozzám, és abba töltöttem a csoda finom krémet, örömöt okozva ezzel a megrendelőnek, az ünnepeltnek, és természetesen számomra is öröm volt.

A csoki körül mindig jó a hangulat, ami kényezteti a lelkünket is, bár mint tudjuk, szépészeti hatása is van!

Köszönjük megtisztelő bizalmukat mindazoknak, akik minket választanak rendeléseikkel!