Rólunk...

Cégünk megalakulását sok éves várakozás, tervezgetés előzte meg.

Szeretjük a minőségi konyhát, alapvetően sütős-főzős család vagyunk. Szeretnénk szélesebb körökben is megismertetni termékeinket, amelyeket előbb a családi konyhában készítettünk.

A  gyerekek, barátok, biztatására elindítottuk a házi készítésű desszert és sütemény műhelyünket.

Nagy élvezettel csináljuk, igazán izgalmas új ízeket, technikákat felfedezni a csokoládé világában. Itt főként a Csokikrém megalkotására gondolok, amit  pohár desszertként hozunk az édességet kedvelők részére.

Mind emellett a kedvenc házi süteményeimet is rendelhetik azok, akik a tiszta házi süteményekre vágynak. Hozzáadott adalékok, állományjavítók nélkül, amiket családi hagyomány útján készítek, és viszem tovább, immár szélesebb körben. Ezzel örömöt okozhatok másoknak is, akik a házi ízekre vágynak!

Teljesen elragadott magával ez a tevékenység, amikor készítem a csokikrémeket. Egyszerűen nincsenek gondolataim, csak én és a csoki… no meg a süti

Amikor ettük az általam készített különböző ízű poharas csokikrémeket, mindig azt éreztem én, és a családom is, hogy ez a krém, egyszerűen boldoggá tesz… és arra a néhány percre csak félre szeretnék vonulni a csokikrémmel, ami csak az enyém!

Az egyedülállóan krémes, selymesen lágy Csokikrémnek neve így lett HAPPY CUP.

Igazán szeretem azt az érzést, amikor leülök csendben, és megeszem a napi csokikrémemet, mikor melyik ízt kívánom éppen.

Érzem ahogy energetizál, jó kedvre derít!

Nem fognak csalódni ebben a termékben!

Kiválóan alkalmas arra is, hogy elvigyük magunkkal a munkahelyre, kirándulásra, hiszen zárt dobozban van.Ha nem szeretnénk megenni azonnal, akkor későbbre is el lehet tenni…

Kíváló egy csajos dumcsizós estéhez, babazsúrhoz vagy egy jó meccs nézéshez a finom bor mellé, hiszen a férfiak is szeretik a csokikat, süteményeket.

A 60 g-os kiszerelés épp az az adag, amit kellemesnek érzünk az elfogyasztásával.

Minőségi belga csokoládékból készítem gondos odafigyeléssel, és nagy hangsúlyt fektetek a tisztaságra, higiéniára!

Egy kedves példa:

A közelmúltban egy méhészettel foglalkozó család születésnapra volt hivatalos, és az ünnepeltnek a saját mézes csuprukba kérték a Narancsos-ét csokikrémet.

A hölgy elhozta hozzám, és abba töltöttem a csoda finom krémet, örömöt okozva ezzel a megrendelőnek, az ünnepeltnek, és természetesen számomra is öröm volt.

A csoki körül mindig jó a hangulat, ami kényezteti a lelkünket is, bár mint tudjuk, szépészeti hatása is van!

Köszönjük megtisztelő bizalmukat mindazoknak, akik minket választanak rendeléseikkel!