A fehér csokoládé 80 évvel ezelőtti felfedezése óta nem volt ekkora szenzáció: az ét-, a tej- és a fehér csokoládé után most itt a RUBY! A természet tiszta ajándéka, egy merőben új íz- és színélményt nyújt mindenféle színezék vagy ízesítő hozzáadása nélkül.
Az új, Ruby csokoládé a „Ruby” elnevezésű kakaóbabfajtának köszönheti a rubinvörös árnyalatát. Mesterséges aromák és színezék hozzáadása nélkül nyújtott intenzív gyümölcsös íze, és különleges színe teszi egyedivé ezt a csokoládét. Az új csoki megalkotása éveken át tartó munka eredménye.
Ruby, a rózsaszín, erdei bogyós gyümölcsök ízét idéző csokoládé. Azt gondolnánk, ha mesterséges nem is, de természetes színezék és aroma biztosan van benne ahhoz, hogy ezt a mesés összképet hozza. De nem, nem. A RUBY a 4. fajta alapcsokoládé típus a fehér-, tej- és étcsokoládék sorában. Mit jelent ez? Azt, hogy a mesés rose-gold színét és a csábító ízét is kizárólag a különleges kakaóbabnak köszönheti, amiből készült

Forrás: Új világtudat /ujvilagtudat.blogspot.com/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük